Om mig

Som jag ska skriva i min profil på någon slumpmässig dating-sida: Man i 22-års åldern, studerar till civilingenjör i design och produktutveckling. Gillar att träna och att teckna. 184 cm lång, brunt hår och färgglada strumpor. Pratglad, omtänksam och klantig.

Nog om dating sight’n. Några av de sporter jag gillar är bland annat cykling, pingis, löpning, skidåkning och simning. Ett annat stort intresse jag har är som sagt att rita och att måla. Varje tisdag går jag på en olja- och akrylkurs, och på fredagskvällarna tecknar jag kroki. Om du är nyfiken på att se några av mina verk kan du kika här.

Numera är jag på utbyte i Finland, Helsinki, i ett år. Jag bor på en gata vars namn är näst intill omöjligt för mig att säga. Adressen hem till mig, för alla er som vill besöka mig eller skicka små vykort är följande: Jämeräntaival 7 C (dörrnummer 374), 02150 Esbo, Suomi

(Här tänkte jag skriva lite om vem jag är, och hur jag spenderar min vardag. Vardagarna flyter förbi varandra med en himla fart, den ena snarlik den andra, och man vet egentligen inte vad man har uträttat.)

Annonser

2 thoughts on “Om mig

  1. Älskade meningen ” på en gata vars namn är näst intill omöjligt för mig att säga. ” askul.

    Men blev ledsen när jag hörde att du inte visste ifall du hade uträttat någonting 😦 du har ju gjort massor med ditt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s